Det er blevet endnu lettere at logge ind

postet i Blog | 0

I dag har vi knoklet på at gøre det endnu lettere for dig som kunde at logge ind her på siden. Fremover kan du nemlig benytte dit login fra en række af forskellige sociale netværker som login her på siden. Det betyder at du ikke mere skal gå og huske på hvad det nu lige var det login her på siden er, men i stedet kan du blot trykke på en knap for en af de sociale netværker du bruger … Læs mere

Hvor længe skal man modne kødet?

postet i Blog | 4

Et af de spørgsmål vi ofte får er: “hvor længe skal jeg mode mit kød”. I dette blogindlæg vil vi forsøge at besvare dette en smule. Hvad der er “det optimale resultat” for dig, er dog i den sidste ende altid en smagssag. Det handler om temperatur I professionelle kødmodne skabe er der typisk imellem 0C og 1C i temperatur. I vores hjemmekøleskabe er der derimod typisk 3-5C så miljøet vi modner i er lidt anderledes. Temperaturen har faktisk stor … Læs mere

Post Danmark forsendelser bliver langsommere

postet i Blog | 1

  Igennem flere år har vi hos Meatlovers Delight benyttet Post Danmark til at sende vores pakker. Vacuum pakkere og større ting bliver sendt som “pakke”, hvilket har virket nogenlunde. Bestillinger med kun poser er blevet sendt som brevpost for at holde prisen nede og samtidigt få pakken leveret direkte i postkassen. Dette har vi kunne sende som “A-Post” og dermed få dem frem fra dag til dag. Post Danmark (Postnord) har dog desværre valgt at forringe deres service niveau … Læs mere

Godt nyt til jer med vacuumpakkere til rillede poser

postet i Blog | 2

Er din vacuum pakker også til rillede poser? Vi ved det godt og vi har lyttet på jer. Mange af jer har kontaktet os med frustrationer over at i ikke kunne bruge vores Meatlover Dryaging og Smoke n Dry poser i jeres eksisterende vacuum pakker. Sidste år forsøgte vi at løse det med vores VacHelper produkt, der kunne bruges til at snyde vacuum pakkeren til at tro at der sad en rillet pose i den og den derfor kunne suge luften … Læs mere

1 2 3