» » » Smoke N’ Dry Poser – 7,5cmx5m

Smoke N’ Dry Poser – 7,5cmx5m

59,00DKK

Vores helt unikke Meatlover Smoke N’ Dry Poser, der tillader væske at komme ud og røgaroma at komme ind. Disse poser gør det derfor muligt at pakke kødet, røge det og derefter lade det hænge til modning. Helt ideelt hvis man f.eks. laver røget mørbrad, røgede spegepølser lignende.

På lager

Varenummer: 4001 Kategori:
Køb 10 stk og spar 10%

Produktbeskrivelse

Vores helt unikke Meatlover Smoke N’ Dry Poser, der tillader væske at komme ud og røgaroma at komme ind. Disse poser gør det derfor muligt at pakke kødet, røge det og derefter lade det hænge til modning. Helt ideelt hvis man f.eks. laver røget mørbrad, røgede spegepølser eller  hjemmelavet bacon.

Meatlover Smoke N’ Dry poserne kommer i et langt stykke på 5 meter og har et bredde fladmål på 7,5cm (giver en diameter på ca 4,7cm når posen er helt fuld), Du kan derfor selv klippe poserne i den længde du ønsker de skal være og undgår derfor mest muligt spild.

 

Poserne er godkendt til temperaturer op til 140C men vi anbefaler dog at man kun røger ved temperaturer under 100C.

 

VIGTIGT

Da disse poser er glatte i overfladen, så vil de ikke virke direkte med vacuum-pakkere der kræver riflede special-poser.  Er din vacuum pakker til riflede poser, så benyt evt. vores Vac-Helper produkt eller en strimmel af en rillet pose for at “snyde” vacuum pakkeren.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
Størrelse 15 x 9 x 1 cm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Smoke N’ Dry Poser – 7,5cmx5m”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *